Onze partners

Heutink Productiepartners laat al 20 jaar zien dat ze vooroplopend zijn in het ontwikkelen van producten voor kinderopvang, primair- en voortgezet onderwijs. Deze producten worden door onze partners verkocht aan de klanten. Hieronder een korte omschrijving van onze partners waar u terecht kunt om onze producten te kopen.

Heutink Nederland

Het Heutink assortiment is zorgvuldig opgebouwd uit een breed scala aan producten van allerlei merken. Ieder mens is anders en ieder heeft z’n eigen voorkeuren. Bij Heutink is er voor iedere behoefte een eigen merk. Allemaal met de kwaliteit die u van Heutink mag verwachten.
Heutink Productiepartners (voorheen K-twee) werkt al meer dan 20 jaar met Heutink samen. Je kunt dus van een duurzame relatie spreken. Samen bedenken, samen ontwikkelen en samen vermarkten. Begonnen in de kinderopvang en uitgegroeid tot de doelgroep 0 tot 18.
Bekijk de website van Heutink voor meer informatie.  (klik op de afbeelding om de Heutink site te openen).

Reinders

Reinders staat ervoor dat de omgeving van de kinderen letterlijk en figuurlijk mee groeit. Zo creëren ze de ideale omgeving waarin spelen en leren samenkomen. In de visie van Reinders kan dit alleen wanneer de inrichting van het gebouw, het gebruik van de materialen en de educatieve content, het organiseren, de inzet van ICT en de vaardigheden van het team volledig op elkaar zijn afgestemd. Met het assortiment van Heutink Productiepartners vullen we zo samen het meubilair vraagstuk in.

Bekijk de website van Reinders voor meer informatie  (klik op de afbeelding).

Marsival-Duboccage 

Bij Marsival hebben verstand we van inrichting en van de ontwikkeling van kinderen. Dit maakt ons de ideale partner als het gaat om het inrichten van een school of kinderopvangorganisatie.
Een inrichting als verlengstuk van de onderwijsvisie die bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Dat doen we met een inrichtingsvoorstel gestoeld op uw visie.
Maar dat doen we ook door een compleet assortiment aan te bieden, tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. En daar staan we helemaal achter, getuige onze zekerheden waar u altijd op kunt rekenen.