Onze twee merken

Onze merken

Onder Heutink Productiepartners vallen twee merken, hier boven staan de logo’s van onze merken. Deze merken zijn in de afgelopen 20 jaar tot stand gekomen. Elk merk heeft een eigen productlijn, stijl en materiaalgebruik. Iedere klant heeft zo zijn voorkeuren in stijlen waar wij door de verschillende merken aan te bieden op in kunnen spelen. Wij bieden voor elke doelgroep een passende oplossing en design.

Producten

Orders

Tevreden klanten

Kids F

Kids-F is het merk waar het allemaal mee begonnen is. Kids-F staat voor een brede lijn ergonomisch meubilair voor kinderopvang, primair- en voortgezet onderwijs. Prachtig maatwerk van hout. Bij Kids-F heeft u de keuze uit 2 verschillende lijnen: de Basicline en de Goldline. Alle producten voldoen aan de hoogste standaard in de markt en voldoen tevens aan de gestelde eisen.

Klassehout

Klassehout staat voor het ontwikkelen en produceren van meubilair voor kinderopvang en scholen. De collectie biedt al het denkbare schoolmeubilair voor het primair onderwijs en meubilair voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Mooi, sterk, veilig en functioneel meubilair waarmee u uw school of kinderopvang inricht voor de toekomst.